LEO VINCI CARBON OVAL -2002

ÖVERSIKT AVGASSYSTEM

ÖVERSIKT SPORTSYSTEM

Micron
Carbon

Micron
Alu

V & H
Carbon

V & H
C/slipon

V & H
Alu

Leo V
RA

Leo V
RC

Leo V
RT

Leo V OA

Leo V OC

Leo V
OT

Slip on system i carbon.Ljuddämpare av hög kvalitet med en rejäl effekthöjning, utprovade i bromsbänk och på bana för varje hoj. Samtliga ståldetaljer; fäste, inre röret, främre och bakre slutdelen, är tillverkade i rostfritt stål. För att skydda carbonskalet mot höga temperaturer ligger det ett tunt skyddande aluminium-lager under carbonen. Det ljuddämpande materialet är av en keramisk fiber, som tål mycket höga temperaturer med en lång livslängd.
Till VTR 1000 F, VTR 1000 SP-1, ZX-9R, GSF 600, YZF-R6, TRX 850, YZF-R1, XJR 1200 och XJR 1300 finns även High mounted system. Dessa kostar något mer än de normala och dessa priser är inte med i prislistan. Kontakta oss för prisinfo om dessa.
Importör AK-Motor, Tillverkare Leo Vinci

Priserna hittar du i översiktslistan

Carbon Oval

Oval

Leo Vinci Carbon oval

MC-Poolen

Slip on system i carbon.Ljuddämpare av absolut högsta kvalitet med en rejäl effekthöjning, utprovade i bromsbänk och på bana för varje hoj. Samtliga ståldetaljer; fäste, inre röret, främre och bakre slutdelen, är tillverkade i rostfritt stål. På titanljuddämparen är dessa detaljer i titan. För att skydda carbonskalet emot de höga temperaturer ligger det ett tunnt skyddande aluminiumlager under carbonen. Det ljuddämpande materialet är av en keramisk fiber, som tål mycket höga temperaturer med en lång livslängd.

Till VTR 1000 F, VTR 1000 SP-1, ZX-9R, GSF 600, YZF-R6, TRX 850, YZF-R1, XJR 1200 och XJR 1300 finns High mounted system. Dessa kostar något mer än de normala och dessa priser är inte med i prislistan. Kontakta oss för prisinfo om dessa.

Importör AK-Motor, Tillverkare Leo Vinci

Priserna hittar du i översiktslistan

Carbon Oval

Oval