SÖK PÅ VÅR SAJT

Sök efter

Sökfunktionen tillhandahålls av Evreka. Då vi tyvärr inte kan garantera att deras index hela tiden stämmer överens med vår sajt, ber vi dig att ha överseende om felaktigheter kan uppstå. Det finns en risk att gamla utgågna sidor listas som träffar, trots att de inte finns kvar på vår server (404-fel). Finns sidan kommer du dock in i rätt struktur via översiktslänken.

Några snabba tips

Om du vill söka efter något generellt (ex.vis handskar), använd då så få sökord som möjligt för att undvika att intressanta träffar faller bort och du skriver följaktligen bara handskar. Vilken pryl du söker spelar självklart ingen roll, det går även bra med såväl mc, mopeder, tillbehör eller något annat.

Är du intresserad av produkter från en tillverkare, skriv då dess namn och eventuellt den kategori produkter du är intresserad av.
Exempel: mcpool handskar för att hitta alla sidor som innehåller orden "mcpool" eller "handskar", men inte nödvändigtvis båda.

Om du vill kräva att ett visst ord finns med på sidan, skriv ett plustecken (+) före ordet.
Exempel: handskar +ixs för att hitta alla sidor som innehåller ordet "handskar" och dessutom ordet "ixs".

Om du inte är intresserad av sidor som innehåller ett visst ord sätter du ett minustecken (-) framför det aktuella ordet.
Exempel: lås -abus för att hitta alla lås som inte är från ABUS. (Observera att detta även sållar bort ex.vis jämförelser!)

Sätt en fras inom citationstecken för att hitta vissa ord i en specifik följd.
Exempel: "abus granit" för att hitta alla sidor som innehåller frasen "abus granit". Observera att orden då måste komma i just den följd du anger.

Skriv med små bokstäver för att hitta alla förekomster av det du söker efter. Använd en eller flera stora bokstäver för att begränsa träffarna till enbart den kombinationen.
Exempel: abus hittar både "Abus", "abus" och "ABUS", medan ABUS bara hittar just "ABUS".

Naturligtvis kan du även kombinera alla dessa tricks för att få ett mer exakt resultat.

MC-Poolen