HONDA XL 1000 V Varadero tidigare teknikproblem

ÖVERSIKT MC

99

00

01

02

03

04

05

06

INFO

Honda hade på en mindre serie maskiner i början av produktionen av Varadero (ramnummer under 2000 av 99 års modell) problem med motorn. Dessa motorer är åtgärdade på garantin och problemet kan nu anses avslutat.
Vi har fått mail från Honda som oroats av att vår info har missförståtts av vissa kunder. Vi vill understryka att problemen är åtgärdade och inte kvarstår på senare leveranser. Alla de maskiner som fick problem har ägare som kontaktats via brev.
Honda menar också att den av oss vidarebefodrade kritiken av kåpan är överdriven. Olika förare med olika längd kan naturligtvis uppleva vindströmmar bakom en kåpa olika. Vi har dock publicerat en kritik som framförts av en grupp missnöjda Varadero-ägare. Vi vill ändå inte överdriva deras kritik då det naturligtvis upplevs olika av olika förare.
Vi vill samtidigt passa på att säga att Varadero är en mycket trevlig stor Off-Road som vi klart kan rekomendera för dig som söker en stabil större maskin med fantastiskt vrid i motorn.
Den här texten ska inte misstolkas som en påtryckning från Honda Sverige, man har tagit problemen på allvar och hanterat detta på ett för kunden mycket acceptabelt sätt.
Hondas kvalitét anser vi hög och som vi skrivit på ett flertal ställen på sajten har Honda inte blivit världens största motorcykeltillverkare av en slump.
Du kan lugnt välja en Varadero idag.

Honda Varadero -99

Ring oss gärna på 08 - 735 5000 för vidare info!