SUZUKI M 1800 R INTRUDER

ÅRETS MC

06

INFO

Suzuki lanserar 2006 sin hittills största custom.

Designmässigt ligger M 1800 R Intruder i samma grupp som Honda VTX 1800 och Kawasaki MeanStreak. Däremot är den inte direkt jämförbar med den nya Yamaha XV 1900 Midnight Star som är mer traditionell Classic Custom med vissa drag från Kawasaki VN 2000.
Intrudern har en slimmad, lite nerdragen tank vid dynan och tank/sidokåpa bildar en helhet som fortsätter ända till baklyset. Strålkastaren är inbyggd i en lackerad kåpa. Den är absolut inte en classic custom vilket understryks av den inverterade framgaffeln och de gjutna fälgarna. Det sitter också dubbla 310 mm skivor i fram och på dessa trycker fyrkolvs radialok. Snarast skulle man kunna beskriva den som en lite busaktig hoj.

Den nyutvecklade 1800 kubikaren kommer förmodligen att ha en effekt runt 100 hk medan mer precisa tekniska data ännu inte publicerats av Suzuki. Vi återkommer så fort vi har mer detaljerad information.

För den som inte nödvändigtvis vill ha en traditionell custom men ändå hålla sig till V-motor konceptet kan nog Intrudern vara ett mycket intressant alternativ. Med den högre motoreffekten följer dock nackdelen attt den kommer att skena iväg försäkringsmässigt.

 

Vårt aktuella sortiment hittar du i prislistan

Ring oss gärna på 08 - 735 5000 för vidare info!