FYRHJULIGA MC

REFERENSBIBLIOTEK FYRHJULIGA MC

MC

MOPEDER

Har du kört en fyrhjulig motorcykel?

Inte? Då finns en del av livets roliga kvar. Sedan hösten 2003 är det dessutom tillåtet att köra dessa på vanligt B-körkort! (upp till 250 cc) Fyrhjulingarna är inregistrerade och får självklart framföras på alla vägar. Dessutom är det ett fantastiskt fordon för alla som vill kunna transportera sig i oländig terräng. Fyrhjulig MC omfattas inte av biltullarna i Stockholm.

Titta vidare på bilderna av PGO och KYMCO:s intressanta sortiment!

Vi lagerför fyrhjulingar!

Som en av sveriges största mopedförsäljare har vi även börjat lagerföra fyrhjulingar med en motorvolym över 50 cc som kräver körkort klass B.

Vi har valt att lagerföra PGO samt KYMCO.

De är välkända fabrikat som har stabila importörer. Dessutom har dessa fabrikat ett brett utbud av olika modeller som bör kunna tillfredställa många olika kunders önskemål. Stabila stora importörer är en förutsättning för stabila andrahandsvärlden, en viktig förutsättning för bra totalekonomi.

Vill du ha hjälp med finansieringen kan du välja Handelsbanken Finans.

Du får efter sedvanlig kreditprövning låna upp till 80% av priset. Amorteringstid är max fem år även om vi rekomenderar dig att inte välja för lång tid.
Om du inte har behov av så stort lån eller så lång avbetalningstid kan även vår räntefria kredit vara ett alternativ, då slipper du ränta och får lägre uppläggningsavgift och aviavgift. Välj mellan 5 och 11 betalningar.
I båda alternativen kan du även få en viss del utrustning med i lånet.

BILDER PÅ SAMTLIGA AKTUELLA FYRHJULINGAR

PGO -2006

KYMCO -2005

BUGRIDER

150 cc

2-takt

39.995:-

-

-

-

-

BUGRIDER/2

250 cc

2-takt

54.995:-

-

-

-

-

BUGRIDER/1

250 cc

2-takt

49.995:-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

MC-Poolen Fordon