MDS EDGE -2006

PERSONLIG UTR

JET-HJÄLMAR

PLASTINTEGRAL

GLASFIBER-INTEGRAL

ÖPPNINGSBARA

För dig som inte behöver en så avancerad hjälm har AGV sin underfabrik MDS där man fortsätter att tillverka de modeller som senast blivit utbytta ur AGVs sortiment. Det betyder inte att du får en gammal hjälm utan att AGV/MDS kan fortsätta tillverkningen med betydligt lägre produktionskostnader. Därför är MDS sortimentet väldigt prisvärt, du betalar ju bara för säkerheten och inte för alla kringkostnader.
Passformen är viktig när du väljer hjälm. Tänk på samma sätt som när du väljer skor. Vissa skor har bred läst och passar dåligt till en normal fot. Hjälmarna har olika ovalitet och eftersom de flesta har oval skallform passar den här modellen ovanligt bra. Väljer du en för rund hjälm kommer du att behöva gå upp i storlek för att måttet nacke/panna ska räcka till. Det innebär samtidigt att hjälmen blir vidare och tätar sämre vid öronen, resultatet blir en bullrig hjälm. AGV/MDS har erkänt bra passform.
Skalet är gjort i HIR Polycarbonat och det är samma material som du hittar i hjälmarna för ytterligare en knapp tusenlapp. Du får en bra och funktionell inredning och naturligtvis den fina komforten i alla AGV/MDS hjälmarna.
Vi vill påpeka att de mörka visir som du ser på bilderna är extra tillbehör. Hjälmarna levereras med ofärgat visir.
Läs gärna mer under Lär dig mer om hjälmar.

MDS Edge Svart

MDS Edge Mattsvart

MDS Edge Silver

SVART -2009

MATTSVART -2006

SILVER -2006

795:-

895:-

895:-

MDS Edge Silver/gun metal

MDS Edge Blå/silver

MDS Edge Röd/silver

SILVER/GUNMETAL -2006

BLÅ/SILVER -2006

RÖD/SILVER -2006

895:-

895:-

895:-

MC-Poolen