SAMTLIGA LAZER KITE -2009

PERSONLIG UTR

JET-HJÄLMAR

PLASTINTEGRAL

GLASFIBER-INTEGRAL

ÖPPNINGSBARA

VISIR TILL LAZER KITE

TILLBEHÖR TILL LAZER KITE

Lazer Kite lanserades 2009 och har oval passform. Det som framför allt6 utmärker hjälmen är dess speciella, lite kantiga, tuffa form och det finns ingen annan designvis likartad hjälm.

Skalet är uppbyggt i trikomposit vilket ger bättre säkerhet än de flesta hjälmar. Lazer kallar materialet M.D.C.F., Multi Directional Composite Fiber. Dessutom har Kite skiktad frigolit vilket innebär olika densitet i olika delar av hjälmen eftersom du inte tål slag lika bra från alla håll. Ovanlig kombination i prisklassen.

Även ventilationen är ovanligt påkostad med dubbla utsug på hjälmens baksida för att få extra effektivt drag genom hjälmen. Insläpp i pannan och hakan.

Inredningen är gjord i Dri-Lex tyg med en plyschliknande struktur. Plysch-strukturen ger en mycket skön känsla mot huden och bidrar till att hjälmen känns sval även de dagar som är ovanligt varma.

Visiret sitter med s.k. QRS, du drar i en spärr och visiret lossar på någon sekund. Hjälmarna levereras med klart visir men det finns flera alternativ som tillval.

 

Lazer Kite Matt titan

-

-

LAZER KITE GL -2009

-

-

Matt titan, tuff kantig form, Oval, Trikomposit

-

-

3.695:-

-

-

 

MC-Poolen