PLAGG FÖR EXTRA SYNLIGHET OCH AKTIV SÄKERHET -2009

PERSONLIG UTRUSTNING

RYGGSKYDD

MEMBRAN-JACKOR

SKINNJACKOR

GÖR DIG SYNLIG!

Allt fler inser värdet av god synlighet i trafiken och väljer att ta på sig en neonfärgad väst. De flesta kör redan idag med ryggskydd.

De flesta hojåkare väljer av tradition, och till stor del även av praktiska skäl, ganska mörka kläder. Det ger ett tuffare intryck när man inte kör och gör även att man kan använda plaggen i andra sammanhang än då man kör/åker på sin MC. Tyvärr sammanfaller inte detta resonemang med god synbarhet i trafiken och det kan därför vara en mycket god idé att ta på sig t.ex. en neonfärgad väst vid framför allt mörkare förhållanden. Kommer du i svarta kläder med en svart hjälm har du nog gjort det mesta du kan för att inte synas i duggregnet. Fördelen är att du inte blir beroende av hojens färg och modeförändringar så sammantaget är det inte så konstigt att de flesta tycker att färgvalet för kläderna ska vara svart eller i varje fall mörkt..

En investering i en neonväst behöver inte gräva några djupa hål i plånboken. Du kan tryggt välja dina tuffare plagg och mer praktiska plagg och vi rekomenderar dig att komplettera din utrustning så att du syns ordentligt!

 

 

Held Neonväst Flashlight

-

HELD FLASH LIGHT -2009

-

Neongul väst att ta utanpå din vanliga jacka.

-

545:-

-

 

MC-Poolen