PERSONLIG UTRUSTNING

LÄNKAR MED ÅRSÄNDELSEN -2009 ÄR UPPDATERADE

TROTS DETTA KAN DET PÅ GRUND AV VALUTALÄGET FINNAS PRISER PÅ SAJTEN SOM ÄNDRATS UTAN ATT SAJTEN UPPDATERATS.

VI RESERVERAR OSS FÖR SÅDANA PRISFÖRÄNDRINGAR UTOM VÅR KONTROLL.

SKINNSTÄLL

-

SPECIALERBJUDANDEN

SKINNJACKOR

VÄSTAR

NEONVÄST

SKINNBYXOR

-

RYGGSKYDD

TEXTILJACKOR

TEXTILBYXOR

REGNSTÄLL

HJÄLMAR

HJÄLMTILLBEHÖR

BARNKLÄDER

HANDSKAR

TEXTILHANDSKAR

SKINNHANDSKAR

STÖVLAR

DIV. PERSONLIG UTRUSTNING

KLÄDVÅRD

LÄS MER OM STORLEKAR

LÄS MER OM TILLVERKARE

LÄS MER OM TILLVERKNING

100 - STORLEKAR

D-STORLEKAR

STORLEKSUTBUD

McPOOL

LÄS MER OM PLAGGENS SKÖTSEL

TEXTILPLAGG

SKINN

HJÄLMAR

Botanisera runt i vår butik!

Du kan beställa via e-mail. Sajtrabatten är 5% och vi skickar fraktfritt om du handlar för minst 1.500:-, reavaror undantagna. Se vidare under postförskott.

Vi har ett av de bredaste klädsortimenten i stockholmsområdet. Vårt sortiment innehåller allt från skinn till textil med tonvikt på prisvärda produkter i vettiga prisnivåer men vi har naturligtvis även märkesvarorna. Varor som vi anser inte håller måttet försöker vi sortera bort så att du inte behöver välja bland skräp-produkter.

På skinnsidan kan du välja mellan kombinerbara skinnställ, sportigare ställ och race-ställ. Vi har en stor sortering av lösa plagg som jackor, jeans och hängselbyxor.

Textil sidan finns det ett stort urval av funktionsmembrankläder (det som många kallar Gore-Tex kläder) i både vettiga material och prisklasser. Skillnaden mellan Gore-tex och andra membran är idag framför allt pris. En "kopie-jacka" kostar ungefär hälften av vad jackan med Gore-Tex normalt kostar. Vi fokuserar betydligt mer på säkerheten i plaggen och det har inte funktions-membranet med att göra. Det handlar i stället om yttertygets kvalité och den dyrare jackan är inte alltid bäst.

Det finns naturligtvis en hel del hjälmar att välja på, alltifrån öppna hjälmar till avancerade integralhjälmar med dubbla, tre- och fyrdubbla skal skal.

Skinnhandskar finns i alltifrån tunna sommarvarianter, vanliga fodrade och sportiga. Självklart finns också textilhandskar i olika varianter.

För fötterna hittar du naturligtvis också mycket att välja bland, både billiga bra bruksstövlar i svart och sportigare varianter. Det finns även boots och kängor i ett flertal modeller.

Vi försöker vara ledande när det gäller storleksutbud. Vi lagerför de flesta plagg upp till största storlek (normalt 60) men vi har vissa plagg upp till storlek 64 och vissa stövlar upp till 49. Vi för vissa plagg i vida och långa storlekar för både dam och herr. McPool textilbyxa Nautilus lagerförs i 44 olika storlekar däribland D- och hundrastorlekar.! Vi har dessutom damstorlekar för handskar där du kan välja mellan långa och korta fingrar i stl 6, 7 och 8.

Vi har också tänkt på våra småttingar och vill att de ska ha säkra plagg. Vi erbjuder textilställ med ett unikt utbytessystem, stövlar (från 32) och handskar i barnstorlekar. McPool textilställ för barn håller lika hög klass som våra vuxenkläder med äkta DuPont Cordura, CE-skydd (oss veterligen är vi ensamma om det), löstagbara foder och innerkrage.

Vi tror oss kunna plocka fram kläder till nästan alla.

Vi ger dig gärna råd om vad du ska tänka på när du väljer storlek, passform och material så att du är nöjd med plagget även flera år senare. Allmänna tips av den karaktären får du dessutom på ingångssidan till respektive kategori.

Vill du dela upp betalningen för de plagg du köper erbjuder vi både 6 och 12-månaders räntefri avbetalning. Du kan också köpa på postförskott.

MC-Poolen