KBC VISIR TYP 2 -2009

PERSONLIG UTR

JET-HJÄLMAR

PLASTINTEGRAL

GLASFIBER-INTEGRAL

ÖPPNINGSBARA

ANVÄND DIN WEB-LÄSARE FÖR ATT BACKA

Visir av QRS typ. (Quick Release System) Lossas enkelt med en spärr som dras nedåt, trycks på plats.

VAR INTE DUMSNÅL, BYT DITT VISIR NÄR DET BÖRJAR BLI REPIGT!

VARNING: Använd kemikalier på visir med mycket stor försiktighet. Alla kemikalier påverkar plasten, ibland så att den blir spröd och därmed lättare kan spricka vid en olycka. I så fall får du mycket vassa kanter och självklart kan dessa skada dig om du har otur. Ett friskt visir ska du kunna "tvista" runt utan att det spricker. Prova gärna med ditt visir för om det är så att det spricker vid en sån test skulle du ändå ha bytt ut det av säkerhetsskäl.

Reptåliga visir (av optimister kallade repfria) innebär att visiret bättre motstår repor vid vanlig användning och rengöring. Alla visir repas ändå efterhand, hur snabbt beror på dig själv. Speglade visir är mer känsliga för repor än transparenta visir men de speglade sänker påtagligt temperaturen i hjälmen.
Vid rengöring ska du alltid använda skonsammast möjliga metod, d.v.s. ta loss visiret och gör rent det med en mild tvållösning under rinnande ljummet vatten. Har du fått mycket flugor på visiret är det bättre att lägga visiret i blöt över natten än att försöka skrapa bort dem.

Passar bland annat till följande KBC hjälmmodeller:

VR-2R

REP- OCH IMTÅLIGA VISIR

-

-

-

KLART

RÖKFÄRGAT

-

395:-

395:-

-

-

-

-

BLÅFÄRGAT

SILVERFÄRGAT

RAINBOW

445:-

445:-

445:-

REP- OCH IMTÅLIGA VISIR MED PINLOCK

-

-

-

KLART

RÖKFÄRGAT

-

445:-

445:-

-

 

MC-Poolen